Thursday, 9 February 2017

BUBU LONG BEACH, PULAU PERHENTIAN KECIL 2017

Sealife Travel menawarkan anda pakej di Bubu Long Beach Resort yg terletak di Pulau Perhentian Kecil dgn harga berpatutan, kedua-duanya terletak di Long Beach Pulau Perhentian Kecil, yang lebih kecil daripada dua pulau Perhentian utama. Dengan meter 700 iaitu landai dan pasir putih dan jernih perairan biru, Long Beach mungkin pantai yang terbaik dalam semua Semenanjung Malaysia seperti kat Hawaii atau Maldives. Hehe.

Pandangan Utama Bubu Long Beach 
Apa yang lebih menariknya, terletak dgn nikmat pada satu hujung Long Beach, Long Beach BuBu mempunyai 38 bilik yang sangat cantik gaya hotel, termasuk seaview, seaview sampingan dan bilik pemandangan taman. BuBu Villa adalah ke arah hujung selatan Long Beach, sedikit hampir kepada restoran-restoran,pantai waktu malam yang diberikan pantai watak cergas. 


Kedua-dua Resort dan Villa bermegah restoran bertaraf tinggi di mana anda boleh menikmati sarapan enak, makan tengah hari yang menyelerakan dan makan malam mewah .
Package Bubu Long Beach 2017
'BuBu' bermakna 'ikan-perangkap' dalam bahasa Melayu tempatan, dan anda akan berasa terperangkap di resort nie. Tetapi terperangkap di dalam syurga. Sekali di sini, anda akan mahu pergi! Hihii.. Jadi datang dan alami 'pengalaman di BuBu Long Beach'. 

Untuk info lebih menarik, like and support https://www.facebook.com/perhentiansealifetravel/
Call: 09-6902230 @ 09-6902232 @ 09-6902233
FB : Perhentian Sealife Travel
IG: @perhentiansealife
WS : +6019 905 8395 (Miz Nor -)  
     

No comments:

Post a Comment

Random Post